Moto G4 vanaf nu te koop in Nederland: prijsvriendelijke smartphone voor 229 euro

Motorola heeft haar vierde generatie Moto G in de winkels gelegd. De smartphone is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland, zo ontdekte DroidApp zojuist. De Moto G4 is een smartphone met uitgebreide mogelijkheden en we zien een 5,5 inch Full-HD display. We zetten de belangrijke details van de Moto G4 voor je op een rij.

Moto G4

De Motorola/Lenovo Moto G4 heeft voet op Nederlandse grond gezet. De smartphone is vanaf vandaag verkrijgbaar en volgt de Moto G (3e generatie) op. De vierde versie is voorzien van een 5,5 inch Full-HD display, een 13 megapixel camera en een 5 megapixel front-camera. Het toestel werd medio mei aangekondigd samen met de Moto G4 Plus, die we vermoedelijk ook deze maand zullen zien in de winkels.

Moto G4

Met de Moto G4 heb je de nieuwste Android-versie binnen handbereik (Android 6.0.1 Marshmallow) met daaroverheen de stock Android interface. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 617 octa-core processor met een rekenkracht van 1.5 GHz. De accucapaciteit bedraagt 3000 mAh en er is ondersteuning voor snelladen.

Moto G4 kopen

De Moto G4 is vanaf nu verkrijgbaar voor 229 euro bij Coolblue via deze link. Voor een compleet overzicht van prijzen, specificaties en meer bekijk je onze Moto G4 pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel