Motorola Moto G (3e generatie): Android 6.0.1 Marshmallow beschikbaar in Nederland

Motorola heeft een nieuwe update vrijgegeven voor de Motorola Moto G (3e generatie) die in 2015 werd uitgebracht. De update brengt het toestel de nieuwste Android-versie; Android 6.0.1 Marshmallow. In februari kreeg de Moto G al de update naar Marshmallow.

Moto G: Android 6.0.1 Marshmallow

In ons land is Motorola begonnen met het verspreiden van Android 6.0.1 Marshmallow voor de Motorola Moto G (3e generatie). Het is de tweede update voor het populaire toestel in relatief vrij korte tijd. De fabrikant bracht in februari al de update naar Android 6.0 Marshmallow uit voor de Moto G uit 2015. Ook de 2e generatie van de Moto G die in 2014 werd uitgebracht heeft inmiddels de update ontvangen.

Android 6.0.1 Marshmallow Moto-G

Jarno laat aan DroidApp weten dat nu dus ook 6.0.1 Marshmallow beschikbaar is. In vergelijking met de eerste Marshmallow-versie zijn er slechts enkele verschillen. Zo zijn er meer emoji’s te vinden, zijn er verschillende verbeteringen in de beveiliging doorgevoerd en werkt de ‘niet storen’-functie beter. De update met het versienummer 24.61.55.en.EU wordt vanaf nu OTA (dus via het toestel zelf) beschikbaar gesteld. In eerste instantie zal de versie met 1GB RAM-geheugen als eerste de update ontvangen. Later volgt ook de versie met 2GB RAM-geheugen. Bezitters van de Motorola Moto G (3e generatie) krijgen hiervan zelf een melding op hun toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel