Android 6.0.1 Marshmallow ‘emoji-update’ uitgebracht voor Nexus smartphones

Google heeft Android 6.0.1 Marshmallow uitgebracht voor haar Nexus smartphones die reeds van Marshmallow zijn voorzien. De update bevat fixes voor diverse bugs maar ook tal van nieuwe emojis die eerder deze week opdoken.

Android 6.0.1 Marshmallow

Eerder deze week doken al vage schermafdrukken op van de nieuwe emojis die binnenkort op Android te gebruiken zouden zijn. Vandaag is deze update verschenen in de vorm van een systeemupdate. Android 6.0.1 Marshmallow is vanaf vandaag als factory image beschikbaar voor de Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 9, Nexus 6, Nexus Player en Nexus 7 (2013).

De factory images voor deze Nexus toestellen zijn handmatig te installeren voor gebruikers die hier ervaring mee hebben. Wie liever op de OTA-update wil wachten moet even geduld hebben tot deze op hun apparaat wordt aangeboden. In deze versie van Android Marshmallow zitten niet alleen nieuwe emojis, ook is in 6.0.1 de beveiligingsupdate van december opgenomen. Tablet gebruikers zullen opmerken dat de navigatietoetsen een iets andere positie hebben gekregen.

Lees ook

Reageer op dit artikel