Dit zijn de 138 nieuwe emojis in Android voor de Nexus

Van de week maakte Google bekend dat in de komende week een update wordt uitgerold met nieuwe emojis. De update zal als eerst verspreid worden aan de bezitters van een Nexus-apparaat. Nu zijn de nieuwe emoticons die toegevoegd gaan worden aan Android uitgelekt.

Emojis voor Nexus

Google zal komende week voor Android een update uitrollen met 138 nieuwe emoticons, zo werd donderdag bekend. Diezelfde dag bracht WhatsApp al een update uit waarbij de nieuwe WhatsApp emojis werden toegevoegd. Binnenkort kunnen ook Android-bezitters de nieuwe emoticons gebruiken die enkele weken geleden al aan Telegram werden toegevoegd. De update zal komende week als eerst voor de Nexus-toestellen uitgebracht worden, waarna de fabrikanten met Android-smartphones ook de update kunnen verwerken.

emojis nexus

We hebben dankzij de updates van Telegram en WhatsApp al een goed beeld van hoe de emoticons op Android eruit komen te zien, maar nu krijgen we ze voor de Nexus-toestellen definitief te zien. Een gebruiker op Reddit heeft namelijk via een omweg de emoticons kunnen achterhalen met een script. Dit resulteert helaas niet in emoticons in hoge resolutie, maar hierdoor krijgen we in ieder geval een idee wat we kunnen verwachten. Zo zien we onder andere de middelvinger, de hotdog, een nerd-emoji en het spinnenweb.

Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel