WhatsApp 2.12.373 voor Android krijgt groot aantal nieuwe emojis

WhatsApp 2.12.373 is uitgebracht voor Android. De update die is uitgebracht bevat tal van nieuwe emojis. Enkele weken geleden werd WhatsApp Web al voorzien van nieuwe emoticons die nu ook op Android zijn te gebruiken.

WhatsApp 2.12.373 emojis

WhatsApp heeft een nieuwe beta-versie uitgebracht voor Android. Het gaat om WhatsApp 2.12.373 waarin we een groot aantal nieuwe emoticons tegenkomen. De update werd vannacht uitgebracht en de nieuwe emojis zijn ook beschikbaar in versie 2.12.372. Enkele weken geleden kreeg WhatsApp Web al de nieuwe emojis en ook Telegram kreeg meer emoticons.

Een van de nieuwe emoji is de nerd-emoji maar er is veel meer. Zo kan je nu een nadenkende emoji sturen of een emoji die nog meer teleurgesteld is, die zwaait, die z’n geld-tong uitsteekt en nog vele anderen. Andere emojis zijn de eenhoorn, taco, de hot-dog, de kers, een wrap en vele nieuwe vlaggen.

WhatsApp 2.12.373 is nog niet vrijgegeven in de Google Play Store. Je kunt wel via de website van WhatsApp zelf de WhatsApp 2.12.373 APK downloaden.

Bekijk ook:

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel