WhatsApp Web: veel nieuwe emojis toegevoegd; binnenkort naar Android

WhatsApp Web heeft een groot aantal nieuwe emoticons toegevoegd aan de chat-cliënt. De nieuwe emoticons die zijn toegevoegd zullen binnenkort ook naar de Android-app van WhatsApp gebracht worden. Denk aan de ‘nerd emoji’, de eenhoorn, nieuwe voertuigen, de zieke emoji en de bak met popcorn. Op welke emoji zit jij het meest te wachten?

WhatsApp Web emojis

WhatsApp Web, de webversie van WhatsApp, heeft een reeks nieuwe emoticons toegevoegd aan de al bestaande lijst met emojis. We verwachten dat op korte termijn de nieuwe emoticons ook beschikbaar zullen komen in de Android-app. De nieuwe emoticons zijn voor WhatsApp-gebruikers nieuw, maar drie weken geleden voegde Telegram de nieuwe emojis al toe aan de chat-app.

WhatsApp Web emojis

In WhatsApp Web zien we nu onder andere de eekhoorn, eenhoorn, bak popcorn, een wrap, tal van nieuwe gezichtsuitdrukkingen, nieuwe gebaren, de leeuw, krab en tortelduif. Echter mogen ook de nieuwe etenswaren zoals de ananas, peper en peer niet ontbreken in het lijstje met nieuwe emojis. In het overzicht met emoticons zien we ook een groot aantal vlaggen die toegevoegd zijn, waaronder die van Nederland, Zweden, IJsland, Luxemburg en België.

Kruisje als emoji

Zoals gezegd zijn de nieuwe emojis alleen nog beschikbaar in de webversie WhatsApp Web. We vermoeden dat het niet al te lang meer zal duren totdat de emoticons ook in de Android-app beschikbaar zullen zijn. Eerder kwamen er namelijk al een aantal nieuwe iOS emojis en die zullen ook naar Android komen. Aangezien WhatsApp Web ze al wel heeft toegevoegd is het nu een kwestie van afwachten. Tot die tijd krijgen Android-gebruikers in WhatsApp een lege emoji te zien; een blokje met een kruis erdoor.

Interessant:

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel