WhatsApp komt met ondersteuning voor Excel en PowerPoint

WhatsApp zal op korte termijn ondersteuning toevoegen voor Excel en PowerPoint. DroidApp heeft deze aanwijzingen gevonden. Eerder werd al bekend dat WhatsApp ook de mogelijkheid zal ondersteunen om documenten uit te wisselen via de populaire chat-app.

WhatsApp

WhatsApp gaat ondersteuning toevoegen voor bestanden die gemaakt zijn in Excel en PowerPoint. Deze aanwijzingen heeft DroidApp gevonden in het vertaalprogramma van WhatsApp. Eerder ontdekte we al de komst van documenten.

PowerPoint

In het vertaalprogramma komen we de term ‘slide’ tegen, wat duidt op een bestand met meerdere dia’s. Aangezien de ondersteuning voor documenten in de pijplijn zit, is het te verwachten dat hiermee de ondersteuning komt voor Microsoft PowerPoint. Wellicht komt er ook de mogelijkheid om diavoorstellingen uit Google Slides via WhatsApp te versturen.

WhatsApp excel slides

Excel

Excel-ondersteuning is het volgende wat we tegenkomen. Het te vertalen woord is ‘sheets’ en duidt op de komst van spreadsheets en Excel-bestanden. WhatsApp zal weergeven hoeveel bladen en werkbladen er aanwezig zijn in het bestand.

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer we documenten kunnen versturen en ontvangen in WhatsApp. Wanneer er hierover meer bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk ook:

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel