WhatsApp 2.12.338 laat je berichten markeren met ster

WhatsApp rolde kort geleden een nieuwe functie uit voor Apple iOS, waarbij je berichten een ster kon geven. Deze nieuwe functie is vanaf vandaag ook te vinden in WhatsApp voor Android. In WhatsApp 2.12.338 kan je berichten een ster geven zodat je deze makkelijk terug kunt vinden; een erg handige functie.

WhatsApp 2.12.338

WhatsApp heeft een nieuwe beta-versie uitgebracht: WhatsApp 2.12.338. Met deze nieuwe versie van de chat-app kan je berichten waartoe je snel toegang wilt hebben een ster geven, zo ontdekte we vanmorgen. Vervolgens kan je een bericht snel terugvinden in een overzicht met ‘Starred Messages’. Deze functie werd korte tijd geleden al uitgerold voor Apple iOS en is nu dus ook beschikbaar voor Android.

Door een bericht ingedrukt te houden verschijnt bovenin beeld de mogelijkheid om een ster toe te voegen aan het bericht. Op dezelfde manier kan je ook de ster weer verwijderen. De ster kan eigenlijk gezien worden als ‘favoriete berichten’.

We verwachten dat de nieuwe functie op termijn ook in de Play Store versie van WhatsApp te vinden zal zijn. Tot die tijd kan je de nieuwe ster-functie in de beta-versie van WhatsApp vinden. Hier kan je de WhatsApp 2.12.338 APK downloaden op je toestel.

Bekijk ook: 37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel