WhatsApp 2.12.312: handige link-previews beschikbaar (+ APK)

In de nieuwe versie van WhatsApp is een nieuwe handige functie toegevoegd. Link-previews zijn vanaf nu beschikbaar in de nieuwste beta-versie: WhatsApp 2.12.312. De nieuwe functie kwamen we eerder al tegen bij de concurrent Telegram.

WhatsApp 2.12.312

De ontwikkelaars van WhatsApp hebben een nieuwe versie uitgebracht van de beta-versie. Het gaat om WhatsApp 2.12.312. Op het eerste gezicht lijkt het er niet op dat er nieuwe functies zijn te vinden, totdat je een link gaat sturen met WhatsApp. Vanaf nu krijg je (eindelijk) een voorvertoning te zien van de link die je stuurt, zo ontdekte DroidApp. Andere WhatsApp-gebruikers met versie 2.12.312 krijgen de link ook te zien, oudere versies laten de link-preview niet zien.

Link-previews zijn niet geheel nieuw in chat-apps. De tegenhanger van WhatsApp, Telegram, kwam eerder al met de handige link-previews en ook Skype heeft sinds kort deze functie. WhatsApp rolt de nieuwe functie uit in de beta-versie. De Play Store-versie van WhatsApp heeft op dit moment de link-previews nog niet. Je kunt hier de WhatsApp 2.12.312 APK downloaden. In deze nieuwe beta-versie is ook de Google Drive back-up aanwezig.

Interessant: 37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel