WhatsApp: ‘videobellen komt binnenkort’

Videobellen met WhatsApp is iets wat op dit moment nog niet mogelijk is. Al langere tijd gaan er wensen rond om videotelefonie mogelijk te maken in WhatsApp, naast de eerder uitgebrachte belfunctie. De functie om middels een videoverbinding contact te hebben met elkaar via WhatsApp zit er aan te komen.

WhatsApp videobellen

WhatsApp werkt aan een mogelijkheid om met elkaar te videobellen. Ilhan Pektas, iemand die dicht bij de ontwikkeling staat van WhatsApp gelooft in een spoedige komst van video-oproepen in WhatsApp. De ontwikkelaar had het eerder al bij het juiste eind bij de anti-spam functie in WhatsApp en de mogelijkheid om blauwe vinkjes uit te schakelen. WhatsApp voegde eerder dit jaar de belfunctie in. Hierdoor is de kans op video-oproepen in de chat-app zeker mogelijk. Ook DroidApp gelooft dat deze functie binnenkort toegevoegd zal gaan worden aan WhatsApp.

WhatsApp belfunctie
De belfunctie in WhatsApp

DroidApp heeft verder onderzoek gedaan naar aanwijzingen voor het videobellen met WhatsApp, maar die zijn op dit moment nog niet te vinden. Wanneer er meer bekend is over het videobellen met WhatsApp, dan lees je dat uiteraard op DroidApp. Eergisteren werd eindelijk bekend dat de dienst ondersteuning kreeg voor Google Drive, waarmee je voortaan je geschiedenis en back-ups in de cloud kunt opslaan.

37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

via SmartDroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel