Skype 5.5 voor Android krijgt link-previews en sneller inloggen

Skype heeft een update uitgebracht voor de Android-app van de dienst. De update brengt Skype naar versie 5.5. Skype 5.5 maakt het mogelijk om sneller in te loggen bij de applicatie. Daarnaast is er een andere handige nieuwe functie toegevoegd: previews.

Skype 5.5

Skype 5.5 is uitgebracht. De update die vanaf nu te vinden is in de Play Store brengt twee nieuwe functies naar de (video)chat-app. De log-in informatie wordt onthouden, waardoor je na het uitloggen sneller in kunt loggen. Volgens Skype kunnen we nu langer genieten van het chatten en het leggen van contacten met mensen, omdat dit tijd bespaart. Mocht je niet willen dat zowel de gebruikersnaam als het wachtwoord al voor je klaarstaan, dan kan je er ook voor kiezen dat je nog wel het wachtwoord in moet voeren.

skype 5.5

Previews

Vanaf nu vind in je Skype ook link-previews. Link-previews kwamen we eerder al tegen bij apps zoals Telegram, en geven je direct al een beeld van wat je kan verwachten. Dit kan bijvoorbeeld een thumbnail zijn naar een YouTube-video of een voorbeeld van een webpagina of foto.

Skype 5.5 kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Skype
Skype
Ontwikkelaar: Skype
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel