WhatsApp 2.12.208 brengt officieel middelvinger-emoji (+ APK)

Van de week schreven we al over de nieuwe middelvinger-emoticon die je nu in WhatsApp kunt gebruiken. In WhatsApp 2.12.208 kan je nu zonder omwegen de nieuwe emoticon met de middelvinger gebruiken, zo ontdekte DroidApp.

WhatsApp 2.12.208

Er is een nieuwe beta-versie uitgebracht van de chat-app WhatsApp. In WhatsApp 2.12.208 kan je gemakkelijk een middelvinger naar iemand sturen. Vrijdag schreven we al over de middelvinger-emoji. Het was toen mogelijk om via een omweg deze emoji te versturen en te ontvangen.

WhatsApp middelvinger 2.12.208

In de nieuwe beta (v2.12.208) vind je de middelvinger tussen de andere emoticons en is het niet meer nodig om de middelvinger handmatig te kopiëren en vervolgens te plakken. Net als bijvoorbeeld de duim en de wijsvinger is ook de middelvinger-emoji beschikbaar in verschillende huidskleuren. De middelvinger-emoji is een van de meest gevraagde emoticons. In de nieuwe versie is ook een LGBT-emoticon toegevoegd, dit zijn twee emoticons met konijnenoren.

De nieuwe versie van WhatsApp is nog niet te vinden in de Google Play Store. Je kan de meest recente versie van WhatsApp wel zelf al downloaden op je toestel. Ook de middelvinger emoji versturen? Download dan hier de WhatsApp 2.12.208 APK.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel