WhatsApp: zo verstuur je de middelvinger-emoji

De middelvinger-emoticon is misschien wel de meest gevraagde emoticon die nog niet in een chat-app is te vinden. Tot vandaag. Vanaf nu kan je de middelvinger via een kleine omweg versturen naar je vrienden… of je schoonmoeder.

Middelvinger emoticon

Vanaf nu kan je via een kleine omweg de middelvinger emoji versturen via WhatsApp. De emoticon met de middelvinger is niet te vinden in het overzicht met de rest van de emoticons, maar kan toch verstuurd worden naar je vrienden, familie of andere contacten via onderstaande stappen.

    • Kopieer hier de middelvinger emoticon 

of haal hem van Emojipedia

  • Open WhatsApp of een andere chat-app
  • Plak vervolgens de middelvinger in het tekstveld
  • Verstuur het bericht

WhatsApp middelvinger

De middelvinger-emoticon werkt op de recentere versies van WhatsApp. Wij hebben met versie 2.12.183 van WhatsApp geen problemen ondervonden. Ook latere versies van WhatsApp zouden geen problemen moeten ondervinden met het versturen en ontvangen van een middelvinger-emoji.

Eerder schreven we al over de meerkleurige emoticons die nu beschikbaar zijn in WhatsApp.

UPDATE: Inmiddels kan je de middelvinger-emoticon ook terugvinden in de nieuwste WhatsApp-versie die uit de Play Store te downloaden is. Zie daarvoor dit artikel: WhatsApp 2.12.250 uitgebracht in Play Store: 5 nieuwe functies

Bekijk ook: 37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel