WhatsApp 2.12.193: aangepaste notificaties en chats muten

WhatsApp heeft een nieuwe betaversie uitgebracht van haar messenger. WhatsApp 2.12.193 biedt een aantal interessante nieuwe mogelijkheden zoals het instellen van aangepaste notificaties.

WhatsApp 2.12.193

De meest recent verschenen betaversie van WhatsApp, bevat een aantal nieuwe en handige functionaliteiten. Een van die nieuwe functionaliteiten is het aanpassen van notificaties bij een contactpersoon. Door in een chat op de naam van de contactpersoon te tikken opent er een venster met contactinformatie. Onder het kopje meldingen tik je vervolgens op “Custom notifications”, waar je een aparte beltoon en opties voor het trillen en notificatie-LED kunt aanpassen.WhatsApp 2.12.192Eveneens nieuw in deze betaversie is de mogelijkheid om contactpersonen tijdelijk te negeren. Op hetzelfde tabblad als de vorige feature vinden we onder “Custom notifications” de optie “Dempen” terug. Wanneer je deze instelling opent verschijnt er een dialoogvenster waarin je een contactpersoon 8 uur, 1 dag of 1 jaar kunt muten. Je ontvangt tijdelijk geen meldingen wanneer je het vinkje weghaalt bij meldingen weergeven.WhatsApp 2.12.192De laatste versie van WhatsApp, 2.12.193 is te verkrijgen via de officiele download pagina van WhatsApp.

Update: inmiddels is WhatsApp 2.12.194 uitgebracht. Deze bevat een aantal bugfixes en kan via dezelfde bovenstaande link gedownload worden.

Update 2: Oplettende lezer Maurice weet ons via Facebook te melden dat deze versie ook de “Mark as unread” functionaliteit bevat. Door een conversatie lang ingedrukt te houden krijg je een dialoog venster waarin je kunt aangeven dat je berichten nog niet gelezen hebt.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel