WhatsApp v2.11.411 verklapt belfunctie in WhatsApp [update]

De belfunctie in WhatsApp zal niet lang meer op zich laten wachten. In WhatsApp v2.11.411 zijn duidelijke aanwijzingen te vinden die de mogelijkheid tot het opzetten van een spraakoproep in WhatsApp mogelijk maken.

Gisteren wisten we te melden dat de nieuwe beta-versie van WhatsApp nieuwe icoontjes heeft gekregen bij het menu met opties. Echter is er meer te melden over de versie 2.11.411 van WhatsApp.

whatsapp_calls

In beta-versie WhatsApp v2.11.411 zijn namelijk duidelijke aanwijzingen gevonden dat (eindelijk) de belfunctie in WhatsApp niet lang meer op zich zal laten wachten. Wanneer in een file-manager ofwel bestandsbeheerder de WhatsApp-map wordt geopend, is een nieuwe map te vinden; WhatsApp Calls.

Op dit moment is, logischerwijs, de map leeg, maar we zijn erg benieuwd wanneer (en waarmee) deze gevuld gaat worden. Wellicht komt er met de belfunctie in WhatsApp de mogelijkheid om spraakoproepen op te slaan.

De belfunctie duikt niet voor de eerste keer op, eerder doken er al aanwijzingen op in de vorm van uitgelekte screenshots.

Wanneer de belfunctie in WhatsApp beschikbaar is, zullen we je dit uiteraard laten weten. Hier kan je de nieuwe beta-versie van WhatsApp downloaden.

Update: Lezer Paul wist ons het volgende te melden; in de APK van WhatsApp kwam hij de volgende code tegen. Wederom een aanwijzing naar spraakoproepen in WhatsApp!

whatsapp voice call

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel