“WhatsApp komt met ‘markeren als ongelezen’ voor berichten”

Volgens de laatste aanwijzingen komt WhatsApp binnenkort met een mogelijkheid om berichten als ‘niet gelezen’ te markeren. Ook zal het mogelijk worden om een bericht als wel gelezen te markeren.

WhatsApp: markeren als ongelezen

In de afgelopen week maakte iemand die dicht betrokken is bij de ontwikkeling van WhatsApp, dat er mogelijk een like-button komt voor afbeeldingen die verzonden worden via WhatsApp. Of dit ook echt een nieuwe functie zal gaan worden in WhatsApp, is niet bekend.

In het vertaalprogramma van WhatsApp zijn aanwijzingen opgedoken voor een nieuwe functie in de chat-app. WhatsApp zou binnenkort een mogelijkheid aan gaan bieden om berichten te markeren als ongelezen. Op dit moment is deze vertaling opgedoken voor de iOS-app van WhatsApp en nog niet voor Android. Of dit betekent dat deze functie niet naar Android komt, is moeilijk te zeggen op dit moment.

WhatsApp mark as

Naast ‘markeren als ongelezen’ is ook de vertaling ‘markeren als gelezen’ gevonden in het vertaalprogramma. Het markeren kan gedaan worden door over een conversatie te schuiven. Hierdoor hoef je niet de conversatie zelf te openen. Het is niet bekend of het markeren als gelezen of ongelezen ook invloed heeft op de blauwe vinkjes.

Eerder ontdekte DroidApp al nieuwe animaties in WhatsApp en werden emoticons met meerdere huidskleuren geïntroduceerd.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

via

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel