WhatsApp 2.12.161: emoticons met verschillende huidskleuren (+APK)

WhatsApp 2.12.161 is uitgebracht voor Android. In de nieuwe versie van de chat-app is het mogelijk om een emoji (ook wel bekend als emoticon) te versturen met verschillende huidskleuren. Eerder ontdekte we deze variant al in WhatsApp Web.

WhatsApp 2.12.161

WhatsApp heeft een nieuwe beta-versie uitgebracht van de gelijknamig chat-app voor Android. In WhatsApp 2.12.161 kunnen emoticons verstuurd worden naar de ander met verschillende huidskleuren. DroidApp ontdekte de meerkleurige emoji’s eerder al in WhatsApp Web en Telegram.

emoji whatsapp

Meerkleurige emoticons

Niet alle emoticons zijn beschikbaar in meerdere huidskleuren. De standaard herkenbare emoticons kunnen bijvoorbeeld alleen in de gele kleur gekozen worden. De duim omhoog, de politieagent, de familie, het oor, de gelakte nagels en de engel zijn enkele voorbeelden van emoticons die nu gekozen kan worden in meerdere huidskleuren.

De emoticons die in verschillende huidskleuren te kiezen zijn, zijn verder ook veranderd in de lay-out. De kleur geel wordt extra benadrukt en zien er wat kitscheriger uit. DroidApp-lezer Robbert wist ons te melden dat wanneer je voor een bepaalde huidskleur hebt gekozen, deze keuze onthouden wordt in de weergave van de emoticons.

De nieuwe versie van WhatsApp is nodig om de nieuwe emoticons met huidskleur te krijgen. Je kan hier de WhatsApp 2.12.161 APK downloaden.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel