WhatsApp 2.12.130 met nieuwe animaties (+ APK)

WhatsApp heeft een nieuwe versie uitgebracht voor de Android-app van de berichtendienst. Het gaat om WhatsApp 2.12.130 en is voorzien van een reeks nieuwe animaties. Wij hebben de nieuwe dingen voor je op een rijtje gezet.

WhatsApp 2.12.130

WhatsApp 2.12.130 is vannacht uitgebracht voor Android. Het gaat om een beta-versie van WhatsApp waarin we een reeks nieuwe dingen hebben ontdekt. Het gaat vooral om nieuwe animaties die zijn verwerkt in de applicatie.

Net als in de Play Store is de zoekbalk nu geanimeerd. Niet alleen de nieuwe zoekbalk is nieuw in de app, maar ook de melding met ‘laatst gezien’ is veranderd. Bij het openen van een chat is niet langer meer de hele zin te zien, maar wordt dit geanimeerd. Vervolgens zie je alleen nog de tijd. Deze functie zijn we vanmorgen ook tegengekomen op een eerdere versie (2.12.126) van WhatsApp. Hierbij lijkt het alsof dit aan de kant van de server is geactiveerd, maar dit durven we niet met zekerheid te zeggen. In de onderstaande video kan je de nieuwe animaties zien.

Nieuw aan WhatsApp 2.12.130 is ook de melding bij nieuwe berichten uit meerdere gesprekken. Meldingen die voorheen kreeg bij meerdere berichten was bijvoorbeeld “7 berichten van 2 contacten”. In de nieuwe versie is dat veranderd in “7 berichten uit 2 chats”. Hoewel dat in deze versie nog niet naar het Nederlands vertaald is.

WhatsApp 2.12.130

De nieuwe versie van WhatsApp is zoals gezegd te vinden als beta-versie en dus nog niet in de Play Store te vinden. Je kan hier de WhatsApp 2.12.130 APK downloaden.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel