Play Store 5.5 bevat nieuwe animaties en beoordelingen (+ APK)

Google zal in de update voor de Google Play Store de app voorzien van nieuwe animaties. Onlangs werden al nieuwe animaties toegevoegd, maar nu komt Google met zogenoemde ‘circular’ overgangen in de nieuwe versie Play Store 5.5. Daarbij is er een vernieuwde weergave van de beoordelingen.

Play Store 5.5

Circular transitions

Google heeft een nieuwe versie uitgebracht van de Google Play Store. Play Store 5.5 bevat niet echt veel wijzigingen, maar zal voornamelijk gericht zijn op het oplossen van bugs en eventuele prestatieverbeteringen. Eén ding is wel nieuw en dat zijn de ‘circular transitions’, ofwel de cirkelvormige overgangen.

In bovenstaande video heeft de medewerker van Google de nieuwe animatie in beeld gebracht. Het maakt de applicatie weer een stukje strakker. De animaties zijn echter pas zichtbaar op toestellen met Android 5.1 en hoger en zouden alleen opduiken bij de Movies-selectie.

play store 5.5

Beoordelingen

Er zijn ook nieuwe elementen te vinden bij de beoordelingen. Steekwoorden die vaak worden gebruikt zie je nu bovenaan staan. Deze nieuwe functie hebben wij echter nog niet gevonden.

De update voor de Play Store wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Play Store 5.5 APK. Wat vind jij van de nieuwe animaties in de Play Store 5.5?

via Androidpolice

Lees ook

Reageer op dit artikel