Ready 2.0 dialer-app met Material Design in Play Store

Ready Contact List 2.0 is vandaag uitgebracht in de Google Play Store. De strakke dialer-app voor Android is voorzien van een erg strak vormgegeven Material Design en maakt het bellen stukken leuker. Daarbij mag DroidApp tien promo-codes voor de pro-versie van Ready weggeven!

Ready 2.0

Ready 2.0 is vandaag uitgebracht in de Google Play Store. De dialer-app Ready werd eerder al in een besloten groep getest in Material Design. Bekijk hier de uitgebreide Ready in Material Design preview die we eerder schreven. De telefoon-app Ready biedt uitgebreide mogelijkheden waardoor bellen een heus feest wordt.

Ready Material

Nieuw in Ready 2.0 is niet alleen de compleet vernieuwde weergave, ook is er de nieuwe functie ‘Call Bubbles’ waardoor je snel een contactpersoon kunt bellen, of zelfs gesprekken via WhatsApp, Viber of Hangouts kunt starten.

ready call bubble

Middels in-app aankopen kan je toegang krijgen tot custom thema’s en ringtones. Daarbij kan je met een in-app aankoop ook de T9 invoer krijgen en is de applicatie reclamevrij. Het totale premium-pakket kost €2,40 en door je persoonlijke kortingscode te delen kan je punten sparen. Deze punten verlagen dan de kosten van je in-app aankopen.

ready 2.0

Giveaway

Alle tien de promo-codes voor Ready 2.0 zijn inmiddels vergeven.

Tip: deel dit bericht via de onderstaande buttons ook op social media 🙂

Ready Contacts + Dialer
Ready Contacts + Dialer
Ontwikkelaar: Ready
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel