Ready: zeer strakke dialer in Material Design (preview)

De dialer-app Ready maakt van elk telefoontje dat je pleegt een feest. Deze schitterende app is met een update compleet vernieuwd, met Material Design. DroidApp geeft je een exclusief voorproefje van deze app.

Ready

Ready kwam enkele tijd geleden met een grote update waarbij de vormgeving flink onder handen werd genomen. De ontwikkelaar heeft niet stilgezeten en heeft een compleet vernieuwde versie van Ready ontwikkeld. DroidApp geeft je alvast een exclusief voorproefje.

Ready Material

De ontwikkelaar gaf ons alvast een voorproefje van de nieuwe Ready-app. Ready maakt het een stuk leuker om iemand te bellen. Bij het openen van de app verschijnt al een strakke applicatie die er erg goed uit ziet.

Ready Material

Material Design

Het startscherm geeft je de mogelijkheid om vaak gebelde nummers direct te bellen of om diegene een bericht te sturen. Het invoeren van het nummer gaat natuurlijk ook in Material Design. Je kan twee Material-kleuren kiezen die je in het thema wilt gebruiken, vervolgens wordt daar de applicatie op aangepast.

Ready Material

Contacten

In Ready kan je ook natuurlijk al je contactpersonen bekijken. Deze worden ook weergegeven op een erg nette manier. Je kiest de beginletter van de contactpersoon en vervolgens kan de pret beginnen en kan je horizontaal door de lijst vegen.

Ready Material

Ready geeft per contact complete informatie. Deze informatie bestaat bijvoorbeeld uit het adres, het telefoonnummer, een e-mailadres en een link naar het Google-profiel. Daarbij zijn er nog twee tabbladen die informatie weergeven. Het gaat hier om de belhistorie en conversaties van SMS-berichten.

Ready Material

Nieuw in Ready zijn ook de zogenoemde “Call Bubbles”. Wanneer iemand niet opneemt kan je snel diegene weer opnieuw bellen, of kan je ook je onlangs gepleegde oproepen inzien en diegene direct bellen. Erg handig!

Ready Material

Ready in Material Design is nog niet publiekelijk beschikbaar in de Play Store. Momenteel wordt Ready getest als alpha-versie.

Ready Material

Deze werkte voor een alpha-versie erg stabiel. Aangezien het hier gaat om een gesloten testversie, moet je helaas nog even geduld hebben totdat de app beschikbaar is voor het publiek. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast!

Ready Contacts + Dialer
Ready Contacts + Dialer
Ontwikkelaar: Ready
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel