Contacten-app Addappt laat vrienden hun gegevens up-to-date houden

De contacten-app Addappt is verschenen voor Android. Het bijzondere aan Addappt is dat dit adresboek niet door jezelf bijgehouden hoeft te worden, maar dit door vrienden gedaan wordt. Je vrienden updaten hun eigen profielinformatie.

Nadat Addappt al een tijde beschikbaar was voor de iPhone, heeft het nu ook de weg gevonden naar Google Android. Wanneer je vrienden de applicatie hebben gedownload houden ze hun eigen gegevens bij. Wanneer iemand zijn of haar gegevens wijzigt, zal dit gesynchroniseerd worden met de Addappt-app op je eigen toestel. Op deze manier heb je altijd de meest recente gegevens van diegene binnen handbereik.

Addappt Android

Vanuit de applicatie kan je je vrienden uitnodigen, en kan je ook zien wie Addappt al gebruikt. Het uitnodigen van vrienden gaat via een e-mailadres. Vrienden worden dus niet bestookt met smsjes om de applicatie ook te downloaden. Na het downloaden wordt het e-mailadres geverifieerd en kan je beginnen met het gebruik van de applicatie.

Addappt Android

Bij het openen van een contact in Addappt is een overzicht te zien, verdeeld in tabbladen. Deze bieden de mogelijkheid om een contact te bellen, een bericht te sturen, te mailen of wanneer beschikbaar de locatie te bekijken van het woonadres. Met Addappt kunnen ook uiteraard contacten bekeken worden die al in je telefoon staan.

Addappt hecht zich naar eigen zeggen veel aan de privacy van haar gebruikers. De privacy-informatie wordt niet opgeslagen op de servers van Addappt en zullen je contacten niet bestoken met spam. Addappt benadrukt verder duidelijk dat ze nu niet, en in de toekomst niet gegevens verkopen aan derden.

Addappt is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel