FullContact: orde in de chaos van je contactpersonenlijst

FullContact is een applicatie die je helpt met het scheppen van orde in je lijst met contactpersonen. Of ze nou op de simkaart staan, gesynchroniseerd zijn met een account van Google of Facebook; het kan al snel een rommeltje worden. Met FullContact krijg je weer overzicht in je contactenlijst.

FullContact

Wanneer je FullContact in gaat stellen heb je de keuze om een account aan te maken of met je Google-account in te loggen. Vervolgens kun je ervoor kiezen om je contacten uit Google, Facebook, Twitter of je telefoon toe te voegen aan de app.

FullContact

Bij contacten die je vanuit Twitter hebt toegevoegd zie je ook de laatst tweets, dit geldt ook voor toevoegingen vanuit Facebook. Bij een contact kunnen ook automatisch de foto’s bij het contact toegevoegd worden wanneer deze vanuit Facebook of Twitter zijn toegevoegd.

Handig aan FullContact is dat je contacten tags kunt geven zodat je gemakkelijk groepen contacten terug kunt vinden. Ook worden automatisch dubbele contacten samengevoegd zodat je geen last meer hebt van dubbele contacten in je lijst met verschillende informatie.

FullContact

De functies die je bij de contacten hebt is om vanuit de app te bellen, mailen en bijvoorbeeld het Facebook-profiel te bekijken. De app synchroniseert de lijst met Gmail, FullContact for Web en je Android contacten overzicht. Ook is er een koppeling mogelijk met Apple iOS en Windows-apparaten.

FullContact

Middels een in-app aankoop kan je gebruik maken van extra functies zoals meer synchronisatie-instellingen en het instellen van meerdere Google-accounts. Hiervoor heb je een abonnement nodig die je dus via een in-app aankoop kunt aanschaffen.

FullContact kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Contacts+ Pro
Contacts+ Pro
Ontwikkelaar: Contacts Plus team
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel