Drupe: een frisse contacten-app

Wanneer je op zoek bent naar een frisse contacten-app is de applicatie Drupe wellicht een interessante app voor jou. Je favoriete contacten heb je voortaan nog sneller binnen handbereik.

Drupe

Wil je voorkomen dat je verschillende apps moet openen om met iemand te communiceren, dan is Drupe de oplossing. Drupe is een ideale app om op een handige manier iemand te bellen, sms’en of via een andere app een bericht te sturen.

Drupe

Wanneer je de app start krijg je eerst een soort tutorial. Je kunt dan de rij met vier bolletjes naar een locatie slepen waar je wilt en door erop te drukken en naar rechts te swipen verschijnt je overzicht met contacten. Je kan dus altijd bij je favoriete contacten.

Drupe

Door een contact te slepen naar een lijstje van apps bepaal je of je iemand gaat bellen, sms’en of whatsappen. Daarbij kan je ook gebruik maken van de andere bekende apps zoals Facebook, Skype of Hangouts.

Drupe

Je kunt je contacten op verschillende manieren rangschikken op favorieten of recentelijk contact. Ook heb je de optie om de apps aan de rechterzijde te wijzigen. Het is ook nog mogelijk om de app te personaliseren met een hoop instellingen die tot je beschikking staan.

Drupe

Drupe blijft constant op de voorgrond draaien dus is makkelijk te openen. Een voordeel van Drupe is dat wanneer je een contact sleept naar een app, die desbetreffende app direct wordt geopend.

Drupe

Wil je Drupe ook proberen? Download de app via onderstaande button gratis uit de Play Store.

Contacts, Phone Dialer & Caller ID: drupe
Contacts, Phone Dialer & Caller ID: drupe
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel