Bottled app: kom in contact met anderen via moderne flessenpost

Bottled is een recent uitgebrachte, vermakelijke applicatie. Verstuur digitaal flessenpost en kom op een originele manier in contact met mensen uit de hele wereld. Of test je kennis over de wereld via een quiz bij de kapitein.

Bottled app

Eén van de eerste manieren om in contact te komen met andere mensen was via de flessenpost. Nu is deze manier terug, alleen dan digitaal. Typ een bericht en de flessenpost kan gaan ‘drijven’ naar een willekeurig persoon over de wereld. Als het bericht wordt gelezen kan er besloten worden om het bericht te behouden of niet. Als het bericht wordt behouden krijg je de mogelijkheid om met elkaar te chatten.

Je krijgt een eigen profiel overzicht waar je onder andere de flessen kunt zien die van jezelf zijn en in zee drijven, maar ook in welke landen die is geopend.

Met behulp van de octopus kan het bericht dat je per fles hebt gestuurd door 8 verschillende personen worden geopend en gelezen. Je flessenpost gaat namelijk weer de zee in wanneer deze is geopend. Zo heb je dus kans dat je met één bericht al met meerdere kunt gaan chatten. Hetzelfde geldt ook allemaal voor jezelf, open de flessenpost van anderen en heb de keuze om het bericht te bewaren of niet. Verder heb je nog de mogelijkheid om je kennis te testen over de wereld bij de kapitein.

Bottled app

Je kunt de Bottled app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Bottled - Message in a Bottle
Bottled - Message in a Bottle
Ontwikkelaar: Honi Inc
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel