Dagblad Metro brengt sociale nieuws-app uit voor Android

De Android-app voor nieuws-app Metro is in een nieuw jasje gestoken. De app is voorzien van tal van nieuwe functies waarbij lezers in het middenpunt staan. De nieuwe Metro app werd in de afgelopen maanden getest onder een geselecteerde groep gebruikers.

Metro app

Dagblad Metro heeft een vernieuwde app uitgebracht in de Google Play Store. De nieuws-app heeft een sociale insteek waarbij lezers kunnen bepalen wat zij willen zien. De applicatie heet “Metro” en is gegoten in een modern jasje. Bij het openen van de app zie je een overzicht met het laatste nieuws. Onder de berichten vind je duimpjes die aangeven hoe andere lezers het bericht beoordelen. Je vindt onder ieder bericht namelijk de mogelijkheid om het bericht te beoordelen, waarbij je keuze hebt uit zes verschillende emoticons. Hiervoor maakt de app gebruik van je Facebook-account waarmee je kunt inloggen.

 

In de Metro app is onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën. De app is ook voorzien van verschillende achtergrondartikelen. Zo vind je in de nieuws-app verschillende ‘long reads’ en leuke video’s vol luchtige, interessante of juist opmerkelijke nieuwtjes. Nieuws over mode, sportnieuws, je horoscoop en columns zijn ook in de app te vinden.

De afgelopen weken werd de nieuwe Metro-app getest door een groep gebruikers. Daarbij werd duidelijk dat we binnenkort nieuwe functies kunnen verwachten. Er wordt nagedacht over een quiz, columns van lezers, Dumpert video’s, een stelling van de dag en puzzels. De nieuwe Metro-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Metro
Metro
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel