Hello Pal: communiceer met de rest van de wereld zonder taalbarrière

Als je graag met iemand in contact wilt komen die aan de andere kant van de wereld woont, maar je zelf geen talenknobbel hebt, houdt het al snel op. De ontwikkelaars van Hello Pal hebben een applicatie uitgebracht waarmee je met mensen van over de hele wereld kunt communiceren zonder taalbarrière.

Hello Pal

Hello Pal is een applicatie waarmee je een profiel aanmaakt en vervolgens met anderen van over de hele wereld kunt praten, in je eigen taal. De applicatie biedt een geïntegreerde vertaal-functie die gebruik maakt van Google Translate. Misschien is dit niet de meest betrouwbare voor een uitgebreid gesprek, maar daar is ook aan gedacht. Hello Pal heeft verschillende basis-zinnetjes toegevoegd in verschillende talen die je kunt gebruiken.

Je kan dankzij de zoekfunctie aangeven welke taal je graag zou willen leren en zien wie die taal spreekt. Ook zie je welke taal anderen willen leren. Je krijgt daarbij ook informatie te zien over die persoon zelf. Je kunt niet alleen op deze manier de taal beter onder de knie krijgen, je leert de ander ook kennen. Je kunt ook een leerzame game spelen en hiermee je talenkennis onder de knie krijgen. Naast typen kan je ook tekst inspreken en gebruik maken van een audiobericht of een foto sturen naar de ander.

Downloaden

Hello Pal is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel