Instant Translate: een interessante vertaal-app voor Android

Google Translate is misschien de eerste applicatie die je te binnen schiet als je denkt aan een vertaal-app. Voor Android is de Play Store nu een nieuwe vertaal-app rijker genaamd Instant Translate. Deze applicatie doet meer dan alleen vertalen; zo helpt Instant Translate je met synoniemen en de uitspraak in meer dan 90 talen.

Instant Translate

Instant Translate is een nieuw uitgebrachte vertaal-app voor Android. Met Instant Translate kan je gratis woorden en zinnen vertalen op een gemakkelijke manier. De applicatie is voorzien van Material Design-elementen en bevat meer dan 90 verschillende talen. Instant Translate laat zich gemakkelijk bedienen; door op de vlaggetjes onderaan te tikken kan je de taal veranderen en door op het microfoontje te drukken kan je ook middels een spraakopdracht woorden of zinnen vertalen.

Wanneer beschikbaar toont Instant Translate ook synoniemen van een woord. Dit lijkt echter alleen te werken als je van of naar de Engelse taal een vertaling doet. In de applicatie bevindt zich ook een zoekfunctie waarmee je (ook zonder internetverbinding) eerder vertaalde woorden en zinnen gemakkelijk terug kunt vinden.

Instant TranslateDe ontwikkelaar van Instant Translate laat weten dat de vertaal-app ook op andere platformen beschikbaar is, (verschillende browsers en Mac) en binnenkort een update zal uitrollen waarmee met de apps op andere platformen gesynchroniseerd kan worden. Instant Translate kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Instant Translate - Translator
Instant Translate - Translator
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel