Slowly: de nieuwe manier om met penvrienden contact te zoeken

Tegenwoordig worden er steeds minder brieven geschreven. Met Slowly heb je een vernieuwde manier om brieven te schrijven en contact te zoeken met penvrienden. Eigenlijk is dit dus de moderne manier voor penvrienden over de wereld.

Slowly app

Slowly is de moderne manier om contact te zoeken met penvrienden en zo via de app brieven naar elkaar te versturen. Je kunt zo contact zoeken met mensen over de hele wereld. Je krijgt ook voorstellen voor penvrienden die dezelfde interesses hebben. Wel is de tijd dat de brief aankomt bij je penvriend afhankelijk van het land/plaats waar diegene woont.

Slowly app

Wanneer je Slowly voor de eerste keer start dien je je geboortedatum in te vullen, een avatar te kiezen en een nickname in te vullen. Vervolgens kun je verschillende onderwerpen kiezen die jou interesse hebben. Dan is het alleen nog een kwestie van talen selecteren die je kent, hierbij kan je ook aangeven op welk niveau je van de taal zit. Nog even je account koppelen en je kan gaan beginnen.

Als je een account hebt aangemaakt is het mogelijk om de functie auto-match aan te zetten. Zo worden er penvrienden automatisch gezocht die dezelfde interesses hebben, kun je ook aangeven in welke taal het mag zijn, maar bijvoorbeeld ook een bepaalde leeftijdsgroep aangeven. Dan wordt daar rekening mee gehouden.

Slowly app

Dan is het meteen mogelijk om een brief te schrijven en ook de postzegel te kiezen. Je kan namelijk ook verschillende postzegels verzamelen of bepaalde kopen in de winkel. Een ideale app dus als je contacten wilt over de wereld.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel