Instagram Stories laat je vanaf nu je verhaal delen met alleen beste vrienden

Instagram heeft weer nieuwe functies toegevoegd aan haar Android-app. Vanaf nu krijgen gebruikers de mogelijkheid om hun verhaal niet met iedereen, maar met alleen beste vrienden te delen.

Instagram verhaal voor beste vrienden

Instagram heeft haar verhalen-functie uitgebreid met een nieuwe functie. Gebruikers kunnen vanaf nu ervoor kiezen om hun verhaal niet meer met iedere volger te delen, maar alleen met een geselecteerde groep (beste) vrienden. Eerder werd al een lijst-sticker toegevoegd, waarbij je je verhaal exclusiever kon delen, en zelf ook lijsten aan kunt maken.

Bij het delen van een verhaal vind je vanaf nu onderin beeld een nieuwe optie. Een groene cirkel geeft de suggestie om het verhaal alleen te delen met je beste vrienden. Voordat je voor deze optie kiest, kun je de lijst met beste vrienden aanpassen. Hiervoor kun je de suggesties of de zoekfunctie gebruiken. De lijst kun je vervolgens opslaan, ook voor later gebruik.

De lijst met je beste vrienden is alleen voor jou zichtbaar. Ze zien niet wie er in de lijst staat. Ook een beste vriend ziet niet dat het verhaal alleen met hem of haar is gedeeld.

Volg DroidApp op Instagram!

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel