Instagram Stories: je kunt nu de ‘Delen met lijst’ sticker gebruiken – zo werkt het

Degenen die een verhaal willen delen via Instagram Stories, krijgen een nieuwe sticker te zien. Met de ‘Delen met’ sticker kun je voortaan je verhaal specifiek met iemand of met meerdere mensen delen.

Delen met lijst-sticker

In de Instagram app is bij Stories een nieuwe sticker te gebruiken. Deze is te herkennen aan de tekst ‘Delen met…’. Vervolgens krijg je de optie te zien om een lijst te selecteren met personen voor wie het verhaal zichtbaar moet zijn. Mocht je nog geen lijst gemaakt hebben, dan kun je hier kiezen voor ‘Nieuwe lijst’.

Instagram Stories delen met sticker

Bij het kiezen van een nieuwe lijst, kun je kiezen uit verschillende stijlen voor de sticker. Deze kunnen zichtbaar zijn voor anderen, maar er is ook een sticker waarbij de kijkers niet kunnen zien dat ze deel uitmaken van een lijst. Degenen die jouw verhaal kunnen bekijken zien geen paars-oranje rand om de profielfoto in Stories, maar een groene rand.

De functie wordt vanaf nu uitgerold. Het kan even duren voordat de feature bij iedereen beschikbaar is. Volg jij DroidApp al op Instagram? Dat kan direct via deze link.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel