Nieuwe Vragen-sticker in Instagram Stories: zo gebruik je hem

Instagram heeft de Stories functie uitgebreid met de vragen-sticker. Vanaf nu is het mogelijk om bij je verhaal een vraag te stellen. We leggen je uit hoe je de functie kunt gebruiken.

Instagram Stories: vragen sticker

De verhalen-functie van Instagram is bekend onder de naam Instagram Stories. Met regelmaat worden features toegevoegd. Zo is het reeds langer mogelijk om gif’jes te delen, de temperatuur of emoji toe te voegen en andere dingen op je kunstwerk te plakken. Nu is er de vragen-sticker.

Instagram Vragen

Zoals de naam al aangeeft kun je bij je verhaal nu uit hetzelfde venster als waar je bijvoorbeeld de GIF-knop vindt, de optie ‘vragen’ vinden. Wanneer je deze sticker kiest kun je een vraag stellen aan degenen die je video bekijken. Wanneer iemand hierop reageert krijg je hiervan een melding in het tabblad met je notificaties. Bij je eigen verhaal zie je bij het aantal weergaven ook wie welke reactie heeft gegeven. Je kunt de reactie van iemand anders delen, zonder dat daarbij de naam van degenen die het antwoord gaf wordt gedeeld.

De functie wordt vanaf nu uitgerold in de apps van Instagram. Volg je DroidApp al op Instagram?

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel