Instagram laat je nu ook mensen ‘muten’ en introduceert videobellen

Op Facebook en Twitter kun je nieuwe updates van personen muten, ofwel dempen. Hiervoor hoef je diegene niet te ontvrienden of ontvolgen. Nu laat Instagram je ook andere gebruikers muten, zonder dat zij dit hoeven te weten. Daarbij is het nu ook mogelijk om gebruik te maken van videobellen.

Instagram muten

Instagram gaat gebruikers de mogelijkheid geven om anderen te dempen, ofwel te kiezen voor ‘mute’. Wanneer je voor deze feature kiest, hoef je de ander niet te ontvolgen of ‘ontvrienden’, maar worden de nieuwe foto’s en video’s van diegene voortaan verborgen.

Instagram mute

De feature kennen we al van andere sociale netwerken zoals Twitter en Facebook. Instagram krijgt de feature nu dus ook. Wanneer je iemand anders mute, krijgt de ander hier geen bericht van. De feature wordt gefaseerd uitgerold naar gebruikers. Het kan dus even duren voordat de functie bij iedereen beschikbaar is.

Videobellen

In de afgelopen dagen heeft Instagram videobellen toegevoegd aan de app. Je kunt deze functie vinden bij privéberichten, rechtsbovenin. Met het videocamera-icoontje kan direct naar de ander gebeld worden. De ander kan er dan voor kiezen om op te nemen of natuurlijk om niet aan te nemen.

Volg DroidApp op Instagram!

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel