Instagram voegt Emoji Slider toe aan Stories: zo werkt het

Instagram heeft Instagram Stories uitgebreid met een nieuwe feature: de Emoji Slider. De functie maakt het mogelijk om anderen hun mening te delen. De Emoji Slider kan vanaf nu gebruikt worden in de app.

Emoji Slider

De Emoji Slider is de nieuwste functie van Instagram die vanaf nu gebruikt kan worden in Instagram. Het idee hierachter is dat anderen op meer genuanceerdere manier dan een poll, hun mening kunnen geven. Je kunt de Emoji Slider als sticker toevoegen aan je Stories.

Wanneer je voor de Emoji Slider hebt gekozen, krijg je de mogelijkheid om een emoticon te kiezen. Er is keuze uit 35 geselecteerde emoji. Je typt vervolgens de vraag in waarbij de kijker van je verhaal kan aangeven of hij het ermee eens is, of hoe blij hij er mee is. Is diegene het er het minst mee eens, dan kiest diegene ervoor de emoji helemaal links te plaatsen; anders rechts. Sleep je de emoji helemaal naar rechts, dan wordt de emoji ook groter.

Je kunt realtime zien wat de anderen van je verhaal vinden. De functie wordt vanaf nu uitgerold via de app van Instagram. Dit gebeurt middels een server-side update, je hoeft dus geen nieuwe update uit de Play Store te downloaden.

Volg jij DroidApp al op Instagram?

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel