Instagram komt met muziekstickers: wat kunnen we verwachten?

Instagram komt de laatste tijd met veel verbeteringen en nieuwe functies. Nu is een nieuwe functie opgedoken in de code van het bestand. Er wordt meer focus gelegd op muziek, met muziekstickers.

Muziekstickers op komst voor Instagram

In de code van het installatiebestand is een nieuwe aanwijzing gevonden. Het gaat om een functie die we binnenkort in de Instagram app zullen gaan zien. De functie heeft betrekking op stickers die je kunt gebruiken in je Stories; Muziekstickers.

Met de muziekstickers moet het mogelijk worden om een clip van een geselecteerd nummer te delen als verhaal. Uit de code wordt duidelijk dat er ook een zoekfunctie beschikbaar komt waarbij gezocht kan worden naar sfeer en genre. Waarschijnlijk kan ook met zoekwoorden gezocht worden naar muziek.

muziekstickers instagram code

Eerder werd bekend dat Facebook enkele deals heeft gesloten met platenmaatschappijen. Dit zou in verbinding kunnen staan met de nieuwe feature. De functie is momenteel alleen aangetroffen in de code van Instagram. Het is nu wachten totdat de functie definitief in de app te vinden zal zijn.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel