Instagram laat je meerdere foto’s/video’s tegelijk delen via Stories

De Instagram Stories functie is verder uitgebreid met een nieuwe feature. Het wordt mogelijk om tegelijkertijd meerdere foto’s en video’s te delen via Stories.

Meerdere foto’s en video’s in Stories

Instagram brengt met regelmaat verbeteringen naar haar applicatie. Nu is dat opnieuw het geval. De Android-app wordt uitgebreid met de mogelijkheid om meerdere foto’s en video’s tegelijkertijd te delen als verhaal in Instagram Stories. Voor Apple iOS wordt de functie over enkele weken verwacht.

Net als bij gewone berichten die je kunt delen, vind je in Stories een icoontje rechtsbovenin. Hiermee wordt het mogelijk om maximaal 10 foto’s en/of video’s te delen die zich in je galerij bevinden. Hierbij kun je ook gewoon weer gebruik maken van filters, stickers, tekst en dergelijke tools.

Instagram Stories meerdere foto's

Een andere verbetering die Instagram heeft aangekondigd, is dat het vaststellen van een locatie verbeterd is. Ook bij eerder gemaakte foto’s en video’s kan de geolocatie ingeladen worden. De foto dient dan wel gemaakt te worden met geotagging aan.

De update voor Instagram wordt vanaf nu uitgerold, maar het kan even duren voordat de functie voor iedereen beschikbaar is.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel