Instagram: vanaf nu kun je foto’s uit je tijdlijn delen via Stories

Instagram heeft een nieuwe functie toegevoegd aan de applicatie. Vanaf nu is het mogelijk om je eigen foto’s, of die van anderen vanuit je tijdlijn te delen via Stories. Hoe dit werkt, leggen we je uit in dit artikel.

Instagram foto’s delen via Stories

Het was al langer mogelijk om eigen foto’s te delen via je Stories. Echter wordt het delen van afbeeldingen nu nog wat makkelijker gemaakt. Vanuit je tijdlijn kun je nu foto’s delen als verhaal via Instagram Stories. Overigens kun je niet alleen je eigen foto’s op deze manier delen, maar ook die van anderen.

Wanneer je een foto uit je tijdlijn wilt delen kan dat op de volgende manier; tik onder de foto op het verzend-icoon, te herkennen aan het papieren vliegtuigje. Vervolgens kies je voor ‘bericht toevoegen aan je verhaal’. Vervolgens kun je op de foto tikken om een andere weergave te kiezen, kun je de grootte aanpassen en stickers, tekst of iets anders toevoegen. In het verhaal die anderen kunnen bekijken, wordt ook direct gelinkt naar het account van wie de foto is.

De functie is vanaf nu te gebruiken. Overigens is het goed te weten dat alleen posts van publieke accounts gedeeld kunnen worden. Vorige week werd de Emoji Slider toegevoegd aan de foto-app. Volg jij DroidApp al op Instagram?

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel