Instagram en Facebook app laten zien hoeveel tijd je doorbrengt, plus tijdslimiet

De apps van Facebook en Instagram laten gebruikers voortaan zien hoeveel tijd zij doorbrengen met de twee apps. De applicaties worden gezien als ideaal middel om de tijd te vullen. Om jezelf te beschermen kun je ook een tijdslimiet instellen.

Tijdslimiet in Facebook en Instagram

Facebook heeft een nieuwe feature aangekondigd voor de apps van Facebook en Instagram. De nieuwe functie geeft gebruikers meer controle over de tijdsbesteding in de apps. Je kunt in de apps zien hoeveel tijd je hebt doorgebracht met de app. Dit zie je voor per dag maar ook het gemiddelde over de afgelopen week.

tijdsbesteding Facebook Instagram

Je kunt aangeven dat je een dagelijkse herinnering wilt ontvangen als je de ingestelde tijd hebt bereikt. Tevens kun je instellen dat push-notificaties gedempt worden als je even niet afgeleid wilt worden. Eerder kondigde Google voor de YouTube-app al de tijdslimiet-functie aan.

De functie is in Instagram te vinden bij Instellingen > Jouw activiteit. Bij Facebook vind je de optie terug in het dashboard ‘Uw tijd op Facebook’. Overigens kan het goed zijn dat je de opties nog niet ziet. Facebook rolt de update langzaam uit; en dit kan enkele weken duren.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Facebook
Facebook
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel