Facebook update laat app crashen; ook problemen met reacties

Facebook heeft een update uitgebracht voor de Android-versie van de Facebook app. De applicatie kent geen nieuwe functies of veranderingen met de update, maar wel een groot probleem. De update zorgt ervoor dat de app crasht. Ook zijn er problemen met reacties in de Facebook app.

Facebook app crasht

Een nieuwe update voor de Facebook app, die uitgerold wordt via de Google Play Store, zorgt ervoor dat de applicatie van het sociale netwerk onbruikbaar wordt. Gebruikers melden massaal problemen met het gebruiken van de app. Wanneer de app geopend wordt, sluit deze zich na zo’n twee seconden automatisch weer af. Gebruikers krijgen daarbij de melding ‘Facebook is gestopt’ te zien.

Facebook crash

Tevens melden gebruikers problemen met het lezen van reacties. De reacties onder een bericht worden niet geladen. Ook het reageren op berichten werkt niet bij iedereen, zo blijkt uit inventarisatie van DroidApp. Op dit moment is Facebook vermoedelijk bezig met het uitrollen van wederom een nieuwe update, zo kunnen we concluderen. Echter kan het nog even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Facebook app crash

Het opnieuw installeren van de app lijkt bij de meeste gebruikers geen verschil te maken. Tevens maakt het ook niet uit of het toestel opnieuw opgestart wordt. Om Facebook toch in de tussentijd te gebruiken, kun je via de mobiele website naar Facebook.com of kijken naar een alternatieve Facebook app zoals Friendly.

Facebook
Facebook
Ontwikkelaar: Meta Platforms, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel