Instagram notificatie bug zorgt voor meldingen die je niet wilt

Instagram lijkt met een langdurige bug te kampen die gebruikers lastig valt met meldingen. Je krijgt meldingen die je helemaal niet wilt ontvangen. Het probleem speelt al een tijdje, zo blijkt uit inventarisatie van DroidApp.

Notificaties van Instagram

Sinds we in het bezit zijn van een smartphone, stromen meldingen van verschillende apps je telefoon binnen. Gelukkig kun je hier in veel gevallen de nodige instellingen voor aanpassen, maar bij Instagram lijkt dit weinig zin te hebben.

Uit inventarisatie van DroidApp blijkt dat dit probleem bij veel Instagram-gebruikers speelt. Wanneer je bij de instellingen de meldingen hebt uitgeschakeld, krijg je gewoon nog meldingen binnen. Ook wanneer je kiest om alleen bij privéberichten een notificatie te ontvangen, krijg je ook meldingen over een nieuw verhaal, een like of een nieuwe volger. Dit terwijl in de instellingen voor push meldingen deze opties uitgevinkt zijn.

Instagram notificaties

We hebben de meldingen hierover van verschillende mensen ontvangen. Echter, de problemen met Instagram notificaties zijn niet iets van de laatste tijd. De bug lijkt al wekenlang gebruikers lastig te vallen. Het is overigens niet het enige probleem waarmee de Instagram app kampt. Eerder schreven we al over problemen met Stories, waarbij de verhalen vastlopen of simpelweg niet gepubliceerd kunnen worden. Ook melden verschillende gebruikers dat ze bepaalde functionaliteiten in Instagram Stories niet kunnen gebruiken.

Heb je ook problemen met de notificaties in Instagram? We horen het graag!

Volg DroidApp op Instagram.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel