Instagram-gebruikers ondervinden problemen met plaatsen Stories na update

Een laatste update voor de Android-app van Instagram zorgt voor problemen met het delen van Stories. Gebruikers kunnen niet alle soorten content delen als verhaal, of krijgen andere problemen of foutmeldingen bij het delen van een Story.

Problemen Instagram Stories

Instagram-gebruikers melden sinds de laatste update van de foto-app dat er problemen optreden bij het gebruik van de verhalen-functie Stories. Hoewel het probleem niet bij iedereen optreedt, melden verschillende gebruikers, waaronder Floris, ons dat zij niet alle soorten media via Stories kunnen delen als verhaal. Floris laat aan DroidApp weten dat het delen van foto’s als verhaal geen probleem is, maar dat alles met GIF’jes, Boomerang en Video’s voor problemen zorgt.

Instagram Stories problemen

Het probleem lijkt niet beperkt te zijn tot één gebruiker. Verschillende gebruikers maken melding van problemen met het delen van hun verhaal. Bij sommigen lukt het ook niet om alleen een foto te delen. Het opnieuw installeren van de app of het in- en uitloggen zou geen verschil maken. Er zit voor degenen met deze problemen niets anders op dan wachten op een nieuwe update vanuit Instagram.

Onlangs werd er nog een nieuwe feature toegevoegd aan Instagram Stories: delen met een lijst.

Wil je niks missen van DroidApp op Instagram? Je kunt ons direct hier volgen.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel