SwiftKey Symbols moet communiceren makkelijker maken met pictogrammen

SwiftKey Groenhouse, een aparte ontwikkelafdeling binnen SwiftKey heeft een nieuwe applicatie uitgebracht met de naam SwiftKey Symbols. Deze applicatie moet communiceren makkelijker maken en kan een uitkomst zijn voor mensen met bijvoorbeeld autisme.

SwiftKey Symbols

SwiftKey, bekend van de populaire toetsenbord-app, heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. Het gaat om de app SwiftKey Symbols die de communicatie tussen mensen moet vergemakkelijken. In de applicatie zijn verschillende pictogrammen en iconen te zien die bijdragen aan de communicatie.

SwiftKey Symbols

In SwiftKey Symbols zijn een groot aantal verschillende pictogrammen te vinden die achter elkaar geplaatst kunnen worden. Onder het picogram is de betekenis te vinden. Wanneer de handelingen achter elkaar gezet zijn kunnen ze opgelezen worden. De icoontjes maken voor de ander de bedoeling duidelijker en er kunnen ook eigen pictogrammen met eigen foto’s worden aangemaakt. Wel werkt de applicatie op dit moment alleen in de Engelse taal.

SwiftKey Symbols kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button. Een andere app van SwiftKey Groenhouse is bijvoorbeeld Hexy Launcher, een launcher in de vorm van een honinggraad.

SwiftKey Symbols
SwiftKey Symbols
Ontwikkelaar: SwiftKey Greenhouse
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel