Yahoo Messenger 2.0: chat-app krijgt enorme update vol nieuwe functies

Yahoo Messenger is waarschijnlijk niet de eerste naam die je roept als er gevraagd wordt om een chat-app. Toch is Yahoo Messenger een applicatie die al jarenlang beschikbaar is voor Android en andere platformen. Yahoo Messenger 2.0 is vanaf de grond opnieuw opgebouwd en combineert het beste van alles in één app.

Yahoo Messenger 2.0

Yahoo Messenger kreeg voor het laatst in oktober 2014 een update en vandaag is er dan eindelijk weer een update beschikbaar. Yahoo Messenger 2.0 is niet zomaar een update, maar een grote update voor de berichtendienst. In de nieuwste versie wordt het beste van alles samengevoegd.

Yahoo Messenger 2.0

Flickr en Tumblr

Vanaf nu kan je nog meer uit Yahoo Messenger halen. Zo is het mogelijk om de integratie van Flickr en Tumblr te gebruiken. Tumblr kan gebruikt worden om GIF’jes op te zoeken en deze te versturen naar je vriend of vriendin. Flickr kan gebruikt worden als platform om foto’s te delen, zo kan je gemakkelijk een groot aantal foto’s in één keer verzenden. De ander zou deze vrijwel direct te zien krijgen zonder dat er ingeleverd hoeft te worden op kwaliteit.

Berichten verwijderen

In Yahoo Messenger 2.0 is het ook mogelijk om berichten terug te halen uit de conversatie. Heb je een bericht gestuurd waar je spijt van hebt, dan kan je die dus zowel voor jezelf als voor de ander verwijderen. Tevens is dit ook mogelijk voor verzonden foto’s en GIF’jes.

Liken

Een mogelijkheid die we al kennen van verschillende diensten zoals Facebook en Instagram is nu ook te vinden in Yahoo Messenger; je kunt namelijk liken. Of het nu gaat om een foto, bericht of GIFje; je kunt het allemaal leuk vinden. Ook de snelheid van Yahoo Messenger 2.0 is flink verbeterd en de ontwikkelaars beloven nog veel meer nieuwe functies in de komende tijd.

Downloaden

Enthousiast geworden over Yahoo Messenger 2.0? De applicatie kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Yahoo Messenger - Free chat
Yahoo Messenger - Free chat
Ontwikkelaar: Yahoo
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel