Flickr 4.0: vernieuwde foto-app met auto-upload

De grote fotografie-website Flickr heeft een update uitgebracht voor de Android app. Flickr 4.0 heeft een nieuw design meegekregen en daarbij ook nieuwe functies, zoals auto-upload.

Flickr 4.0

Flickr 4.0

In de Google Play Store is Flickr 4.0 verschenen. De vernieuwde versie van de foto-applicatie maakt het mogelijk om foto’s automatisch te back-uppen. Met de auto-upload functie worden foto’s en video’s desgewenst in je Flickr-account opgeslagen.

Flickr 4.0

Uiteraard zijn ze daarbij niet zichtbaar voor het publiek, mocht je dat wel willen, dan is dat eenvoudig aan te passen. Je kan ervoor kiezen om een automatische back-up te maken via zowel het mobiele netwerk als via WiFi, of alleen via WiFi.

Flickr 4.0

Auto-upload

De auto-upload back-up mogelijkheid is handig, want Flickr geeft elke gebruiker 1000GB gratis opslag. Eerder kwam Dropbox al met de automatische upload mogelijkheid en ook Google+ biedt deze mogelijkheid.

Flickr 4.0

Timeline

Nieuw in Flickr 4.0 is ook de zogenoemde timeline. Deze tijdlijn laat precies zien welke foto’s je allemaal hebt gemaakt en hebt geüpload naar Flickr. Je kan de map of mappen direct delen of hiervan de instellingen aanpassen. Daarnaast is ook de in Flickr 3.0 geïntroduceerde fotobewerker nog steeds beschikbaar in de nieuwe versie van Flickr.

Flickr 4.0 kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Flickr
Flickr
Ontwikkelaar: Flickr, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel