Inflikr brengt fotodienst Flickr naar Google Chromecast

Foto’s die op de foto-website Flickr zijn geplaatst kunnen vanaf nu ook bekeken worden op de Google Chromecast. De applicatie Inflikr maakt dit mogelijk.

Inflikr is een uitgebreide applicatie die gebruik maakt van de fotodienst Flickr. De alternatieve Flickr-app is voorzien van een update waarbij de ondersteuning is toegevoegd tot het casten/streamen van foto’s naar de Google Chromecast.

chromecast inflikr flickr

Inflikr biedt verder de mogelijkheid tot het bekijken van alle foto’s die op de populaire fotowebsite Flickr geplaatst zijn. De foto’s kunnen weergegeven worden in een stijl die je zelf wilt. Inflikr maakt het mogelijk om foto’s snel met anderen te delen via social media. Wanneer je ingelogd bent met een Flickr-account kunnen vanzelfsprekend reacties achtergelaten worden op foto’s en kunnen ze als favoriet gemarkeerd worden.

chromecast inflikr flickr

In Inflikr kunnen tegen betaling foto’s in de hoogste resolutie weergegeven worden en is er een slideshow modus aanwezig. Daarnaast kunnen video’s die op Flickr geplaatst zijn in de Pro-versie in HD weergegeven worden en is de EXIF-data met Google Maps kaart te vinden in de applicatie. Vanuit de applicatie kunnen in de betaalde versie oneindig foto’s gedownload worden naar je eigen telefoon of je Dropbox-account. De Pro-versie van Inflikr kan middels een in-app aankoop aangeschaft worden voor €1,45.

Onlangs bracht Flickr een flinke update uit voor haar eigen foto-app, echter biedt deze geen ondersteuning voor de Google Chromecast.
Inflikr kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel