De 12 beste apps van november 2015

In november lanceerde DroidApp haar compleet vernieuwde website en app. Ook in de maand november hebben we diverse apps behandeld. We hebben voor je een overzicht met de beste applicaties van deze maand. We zetten de 12 beste Android-apps van november 2015 voor je op een rij.

Beste Android apps november

November was de maand van het nieuwe DroidApp. In ons uitgebreide artikel over ‘DroidApp 2.0‘ bespreken we alle nieuwe functies van de website, zoals de smartphone-pagina en de vele verbeteringen. Ook schreven we deze maand een longread over Google Cardboard, verscheen de review van de Android-pc Remix Mini en de indrukwekkende en zeer betaalbare Wiko Rainbow Jam en de stijlvolle Huawei G8.

Ook schreven we deze maand over mailen met drie verschillende mail-apps en publiceerde we op DroidApp een handig overzicht met 8 tips om te voorkomen dat je wordt opgelicht via WhatsApp. Voordat we de twaalf beste apps van deze maand op een rij zetten, hebben we voor de maand december 12 cadeautips voor Android-liefhebbers in een overzicht geplaatst.


Koken met Aanbiedingen

Koken met Aanbiedingen

De app Koken met Aanbiedingen is een erg interessante applicatie als je wilt besparen op je boodschappen. Daarnaast heeft de app als voordeel dat je direct inspiratie krijgt voor nieuwe gerechten en recepten. Koken met Aanbiedingen houdt namelijk rekening met de aanbiedingen van de door jou gekozen supermarkten. Aan de hand daarvan worden door de mensen achter de app de gerechten samengesteld.

Stagelight

Stagelight

Stagelight is een gratis app die je de mogelijkheid geeft om zelf je eigen muziek te maken en te mixen. De app Stagelight doet een beetje denken aan Apple Garageband en bevat een flinke database met deuntjes, instrumenten en effecten. Ben je klaar met mixen? Dan kan je je eindresultaat direct delen met je vrienden en via SoundCloud.

DirectLease Tankservice

DirectLease Tankservice app

De DirectLease Tankservice app is geen onbekende toepassing bij DroidApp. Zelf zijn we erg enthousiast over deze applicatie. Dankzij de nieuwe update voor Tankservice worden nu ook de verwachte brandstofprijzen voor de volgende dag gegeven. Kan je beter nu tanken, of beter morgen? Nog steeds geeft de app natuurlijk alle actuele prijzen weer van de tankstations in jouw buurt.

DirectLease Tankservice
DirectLease Tankservice
Ontwikkelaar: App It Up
Prijs: Gratis

Outlook 2.0

Outlook 2.0

Microsoft heeft deze maand een strakke update uitgebracht voor de app Outlook. In Outlook 2.0 is het Material Design in de app flink verbeterd en is de algehele vormgeving er ook nog beter op geworden. Je kunt niet alleen een Outlook-mailadres koppelen maar ook bijvoorbeeld je Gmail, iCloud of Yahoo-mailadres. De agenda is ook vernieuwd in Outlook 2.0 en uiteraard is er nog steeds de ondersteuning voor verschillende cloud-diensten.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis+

RGB Express

RGB Express

RGB Express is een game waarmee je je de komende tijd wel kunt vermaken. Het doel is om goederen te bezorgen met een vrachtwagen. Dat klinkt eenvoudig en in het begin is dat het ook wel. Daarna wordt de puzzelgame steeds moeilijker. Je moet de route uitstippelen langs de aangegeven huizen en door een slimme route te kiezen kruisen de verschillende vrachtwagens elkaar niet. RGB Express is een interessant spel voor jong en oud.

RGB Express
RGB Express
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Slide for Reddit

Slide for Reddit

Reddit is een platform waar je informatie en berichten kunt vinden over de meest uiteenlopende onderwerpen. Met de app Slide for Reddit heb je al deze onderwerpen binnen handbereik in een strakke applicatie. Slide for Reddit is een Reddit-app met erg veel mogelijkheden en alles in Material Design. Een ander voordeel aan de app is dat de ontwikkelaar de Slide for Reddit nooit van advertenties zal voorzien.

Slide for Reddit
Slide for Reddit
Ontwikkelaar: Haptic Apps
Prijs: Gratis+

Draw Your Game

Draw Your Game

Draw Your Game is niet zomaar een spel voor Android, maar een spel waar je zelf je levels kunt tekenen. En met tekenen bedoelen we ook echt tekenen op papier. Je tekent met drie verschillende kleuren de objecten, lijnen en obstakels en vervolgens maak je met de camera in de app een foto van je speelveld. Vervolgens kan het feest beginnen en je kunt ook andermans levels spelen. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan ons uitgebreide artikel over Draw Your Game.

Draw Your Game
Draw Your Game
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Action Launcher 3

Action Launcher 3

Action Launcher is een bekende launcher voor Android. Toch heeft de applicatie meer te bieden dan je zou denken. De kracht van Action Launcher zit hem vooral in de kleine dingen die het gebruik van je smartphone nog beter maken. In de Action Launcher 3 review lees je alles over deze snelle launcher.

Action Launcher
Action Launcher
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

TomTom Flitsers

TomTom Flitsers

Waar staan ze van de acceptgiro-brigade weer te controleren op je snelheid? TomTom heeft nu een eigen applicatie uitgebracht, TomTom Flitsers, waarmee je op de hoogte blijft van snelheidscontroles. Tijdens het rijden krijg je vanzelf een melding met dat er een flitser op je route staat. De applicatie werkt niet alleen in Nederland, maar ook in 14 andere landen waaronder België, Frankrijk en Oostenrijk.

TomTom AmiGO - GPS Navigatie
TomTom AmiGO - GPS Navigatie

Routeradar

Routeradar navigatie

Een andere handige app voor in het verkeer is de app ‘Routeradar’. In november kreeg de applicatie een update waarmee het aantal mogelijkheden verder werd uitgebreid. Vanaf nu kunnen gebruikers ook navigeren met Routeradar, waarbij de betalende gebruikers ook offline gebruik kunnen maken van de navigatie.

Routeradar Nav Files Flitsers
Routeradar Nav Files Flitsers
Ontwikkelaar: Mobility Mixx
Prijs: Gratis+

TruckSimulation 16

trucksimulation 16

Ben je liefhebber van simulatie-games? Dan moet je zeker TruckSimulation 16 eens proberen. Deze game biedt erg goede graphics en realistisch ogende vrachtwagens. Door verschillende missies te voltooien kan je verschillende prijzen winnen en zo nieuwe vrachtwagens aanschaffen. Er zijn verschillende soorten opleggers voor de verschillende goederen die je kunt vervoeren. De gameplay bevat twintig steden met elk hun eigen bezienswaardigheden. Zo duikt onder andere ook Amsterdam op in de vrachtwagen-game.

TruckSimulation 16
TruckSimulation 16
Ontwikkelaar:
Prijs: € 1,99

MovieDay

MovieDay

Met de gratis app MovieDay kan je bijhouden welke films je nog wilt zien en welke je hebt gezien. Handig als je een bepaalde film wilt kijken die later pas in de bioscoop uitkomt. Dankzij de notificatie hoef je die niet te vergeten en kan je hem afstrepen van je lijstje. In de MovieDay app vind je ook de beoordelingen van IMDb en aanvullende informatie met bijvoorbeeld de vergelijkbare films.

MovieDay Countdown Movie List
MovieDay Countdown Movie List
Ontwikkelaar: oUJi
Prijs: Gratis

Nooit meer iets missen!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Android-nieuws, de meest handige apps, de leukste games en de meest uitgebreide reviews? Volg DroidApp dan op Twitter, Facebook en via de DroidApp App!

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel