Slide for Reddit: een schitterende Reddit-app voor Android

Reddit is onder een grote groep mensen een populair netwerk om leuke, interessante en handige tips te vinden over tal van onderwerpen. Met de app Slide for Reddit heb je al deze onderwerpen op een schitterende manier binnen handbereik.

Slide for Reddit

Slide for Reddit is een van de vele Reddit-apps die er voor Android te vinden zijn. De applicatie bevindt zich momenteel nog in beta, maar dat mag de pret van de app niet minder maken. Slide for Reddit is compleet vormgegeven in Material Design en daarnaast helemaal vrij van advertenties. Je kunt swipen door de zogenoemde ‘subreddits’ en er is ondersteuning voor wiki, zodat je altijd alle informatie in de app kunt vinden.

Opvallend aan Slide for Reddit is dat je veel aan de app kunt personaliseren. Je kunt kiezen in de app voor een standaard thema die je zelf kunt aanpassen. Denk aan de weergave, de kleuren, de plaatsing van foto’s en nog veel meer. Ook kun je meerdere accounts aan Slide for Reddit koppelen en krijg je de mogelijkheid om notificaties in te schakelen. Er is zelfs een mogelijkheid om subreddits als snelkoppeling op je homescreen te plaatsen.

De app Slide for Reddit heeft nog veel meer te bieden. Daarnaast is Slide open-source beschikbaar op GitHub en zal de applicatie volgens de ontwikkelaar altijd vrij van reclame blijven. Er is ook Slide for Reddit Pro waarmee middels een in-app aankoop een aantal extra functies aangeschaft kunnen worden; denk aan multi-kolom modus en Shadowbox-weergave van afbeeldingen. Het aantal mogelijkheden van de betaalde versie zal uitgebreid worden in de toekomst.

Slide for Reddit

Slide for Reddit is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Slide for Reddit
Slide for Reddit
Ontwikkelaar: Haptic Apps
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel