Pulsar Music Player: een complete, schitterende muziekspeler in Material Design

Als je bent uitgekeken op de standaard muziekspeler op je Android-apparaat, dan zijn er in de Play Store wel een aantal alternatieven te vinden. Eén van de alternatieve muziekspelers voor Android is de app Pulsar Music Player. De muziekspeler-app is erg compleet, heeft veel in huis en is ook nog eens vormgegeven in Material Design.

Pulsar Music Player

Pulsar Music Player is met 2,3 MB niet een enorm grote applicatie. Toch is het aantal mogelijkheden in de app vrij uitgebreid te noemen. Allereerst zijn er in de gratis versie drie verschillende thema’s beschikbaar, allen geïnspireerd op het Material Design. De gebruikersinterface is voorzien van animaties die we eveneens herkennen uit het Material Design.

De beschikbare muziek is onderverdeeld in tabbladen zoals genre, artiest maar je kunt ook de bestandsbeheerder-functie in Pulsar Music Player gebruiken. Daarnaast is er ook de zoekfunctie, zodat je nog sneller een track kunt vinden. Eventuele ontbrekende albumcovers worden automatisch opgehaald en toegevoegd aan de track. Ook is het mogelijk om de sleeptimer te gebruiken, waarmee je in slaap kunt vallen met je eigen muziek. Je kunt hiervan zelf de tijd instellen en ook aangeven dat als de tijd om is, het nummer wel tot het eind afgespeeld mag worden.

Pulsar Music Player is zoals gezegd gratis te downloaden uit de Google Play Store. Met de betaalde versie krijg je ook toegang tot de equalizer. Via onderstaande button kan je de applicatie direct op je smartphone of tablet downloaden.

Pulsar Muziekspeler
Pulsar Muziekspeler
Ontwikkelaar: Rhythm Software
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel