Gramophone: schitterende music-player in Material Design

Gramophone is een music-player app die een duidelijke interface heeft en er erg mooi uit ziet dankzij de Material Design interface. Met de strakke vormgeving onderscheidt Gramophone zich van de rest van de muziekspelers voor Android.

Gramophone

Gramophone is een nieuwe applicatie die zich nu nog in beta-fase bevindt. Gramophone onderscheidt zich van de rest met een strakke vormgeving en een prettige gebruikservaring. Doordat er geen overtollige menu’s aanwezig zijn, maakt het de app Gramophone duidelijk en erg gebruiksvriendelijk.

gramophone

Wanneer je muziek aan het luisteren bent, kun je ondertussen op zoek gaan naar andere cd’s, liedjes, artiesten en dergelijke. De afspeel- en pauze button is altijd aanwezig zodat er op ieder moment een nummer gestart of gepauzeerd kan worden. De kleur van de interface wordt aangepast zodat deze overeenkomt met de kleuren van de albumhoes, die zichtbaar is tijdens het afspelen van een track.

gramophone

Van de liedjes die op je telefoon aanwezig zijn is het via Gramophone ook mogelijk om missende gegevens toe te voegen, zoals bijvoorbeeld de naam van het album. Mis je een albumhoes? Gramophone kan deze automatisch voor je downloaden, dit is mogelijk dankzij de Last.fm intergratie. Met de Last.fm integratie kan je ook direct de tracks naar je account ‘scrobblen’.

gramophone

Verder is het nog mogelijk om gedetailleerde bestandsgegevens in te zien. Uiteraard bevat Gramophone ook de standaard muziek-app features, waaronder het aanmaken van afspeellijsten.

gramophone

Wil je de app uittesten? De beta-versie is beschikbaar, maar daarvoor dien je wel lid te worden van de besloten Google+ pagina. Klik hier om je aan te melden voor Gramophone Beta. Binnenkort zal de applicatie ook publiekelijk uitgebracht worden in de Google Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel