EQ: strakke equalizer in Material Design

Als muziekfanaat wil je natuurlijk dat je muziek fraai klinkt, een equalizer is daarbij een handig hulpmiddel. EQ is een fraai vormgegeven equalizer-app waarmee je eenvoudig de toonhoogtes kunt aanpassen.

Screenshot_2015-01-09-21-19-44
Je kunt in EQ 5 verschillende toonhoogtes aanpassen van bas en lage tonen tot de hoge tonen. Dit doe je door de bolletjes hoger of lager te slepen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een van de presets te kiezen, in de gratis versie van EQ kun je echter alleen de Dance preset kiezen. Wil je meer presets dan dien je de volledige versie aan te schaffen. Wij merkten wel dat EQ vooral bij Spotify niet helemaal lekker werkte, terwijl bij Play Music het equalizer gedeelte in orde was.
Screenshot_2015-01-09-21-38-57 Met de volledige versie van EQ krijg je ook toegang tot de bassboost functionaliteit waarmee je de basgeluiden kunt opkrikken. Ook kun je met de betaalde versie de weergavekleur van EQ aanpassen, standaard is deze gelimiteerd tot lichtblauw en rood. De volledige versie kost tijdelijk 89 cent.Screenshot_2015-01-09-21-21-19

Heb je nog geen equalizer op je telefoon of wil je EQ proberen? Dan kun je deze gratis downloaden uit de Google Play Store!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel